שאל שאלה הירשם בתור יועץ 


כל הנושאים » אוכל ומתכונים

איך מכינים סבייה? וגם איך מכינים סמנה?

רוני | אוכל ומתכונים |
סך הכל תשובות: 1 12/10/2009
תשובות
 
סביאה /גחטהאת הסביאה מכינים מבצק המלוואח. מרדדים לעלים דקים.משמנים תבנית עגולה ומניחים עליה עלה בצק.מורחים היטב במרגרינה ומניחים עלה נוסףמורחים שוב במרגרינה ושוב מניחים עלה בצקכך עד גמר העלים.את העלה העליון מורחים במרגרינה.אופים בתנור חם, בחום נמוך מאוד 30-60 דקות. [u]צלי ריאות[/u] החומרים 1 ק"ג ריאות4 כפות שמן1 כף רסק עגבניות1 כף חוואיג' למרקמלח4 כוסות מים4 כפות כוסברה קצוצה אופן ההכנה צולים את הריאות בגריל, משני הצדדים וחותכים לקוביות גדולות.מטגנים בסיר את רסק העגבניות ב-4 כפות שמן, מוסיפים את החוואיג' למרק והריאות הצלויות. מערבבים היטב.מוסיפים מים ומבשלים עד שהריאות מתרככות.מוסיפים את הכוסברה ומבשלים כ- 15 דקות נוספות.

מגישים את הצלי עם תפוחי אדמה או אורז.

 
 משה שחר



יזמות עסקית | שיווק באינטרנט | פרסום עסקים חינם | פרסום עסקים | ניהול רשימות תפוצה | רעיונות לעסקים | שיווק אתרים | אינדקס עסקים | פתיחת עסק | שיווק עסקים | אלי שביט | בניית אתרים בחינם | יחסי ציבור | אלי שביט פייסבוק | אלי שביט הצלחה | אלי שביט תודה רבה | אלי שביט המלצות | אלי שביט פתיחת עסק | מניפסט | אלי שביט כתבות | הקמת עסק