שאל שאלה הירשם בתור יועץ 


תשובות הניתנו ע"י המומחה
תשובות

האם זה נורמלי שיוצא דם מנקודת חן והופכת לפצע?

רותם | בריאות רפואה וספורט |
סך הכל תשובות: 1 28/07/2010

עידן סער (בחירה בריאה)
בריאות רפואה וספורט | 00:06:12 29/07/2010
תשובות שניתנו ע"י המומחה: 415

שלום רותם,

זהו סימן לתהליך ריפוי טבעי, בו הגוף מפרק את נקודת החן, שהיא למעשה גידול קטן.כאשר לגוף אין כבר צורך בגידול זה, ויש לו את האפשרות, הוא מפרק את התאים המיותרים. תהליך פירוק התאים, כולל הדם שבהם, מתבטא בצורה של פצע.

בכל מקרה רצוי ללכת לבדיקה אצל רופא עור.

בברכה,

עידן סער

ד"ר לרפואה אלטרנטיבית, מרצה ומטפל ברפואה הוליסטית המשלבת גוף ונפש. עוסק בייעוץ וטיפול תומך לחולי סרטן ומחלות אחרות.

בוקר אור

יש לי שאלה בעיניין אורטופדי. מזה 3 שנים סובלת מכאבי גב תחתון שמשתקות את כל הפעילויות שלי שכרוכות בהליכה או עמידה הייתי בטיפול רופא כשנתיים ,שערך לי את כל הבדיקות כולל MRI כמו כן נעשו מספר ניסיונות כמו סידרה של אפידורל,צריבת דיסק, בלוק בסוף הרופא הרים ידיים
ואמר שאינו יודע מה יש לי בכלל בבדיקת M.R.I המפענחת כתבה שיש כ5 בלטים והרופא טען שיש כ-5
פריצות דיסק מתוך חוסר ברירה שלח אותי למרפאת כאב בעירי וגם שם לא עזרו לי.

אנא האם מישהו חווה או שמע על מקרה כזה? או רופא
אורטופד באזור חיפה שיכול לעזור לי.

תודה ויום נפלא.

כרמית | בריאות רפואה וספורט | 00:06:12 29/07/2010
סך הכל תשובות: 1 28/07/2010

עידן סער (בחירה בריאה)
בריאות רפואה וספורט | 00:14:39 29/07/2010
תשובות שניתנו ע"י המומחה: 415

שלום כרמית,

ממליץ לך לנסות טיפול בעזרת ביו-מגנטים טיפוליים חזקים.זהו טיפול שאינו יכול לגרום לנזק והוא עשוי לעזור לך מאד.טיפול זה גם יכול להשתלב עם כל שיטת טיפול אחרת, גם של הרפואה הרגילה וגם של הרפואה המשלימה.

את הטיפול את עושה בעצמך. לשם כך צריך רק לקנות את המגנטים.מידע על הביו-מגנטים תוכלי למצוא באתר: www.magnets-for-healing.com

אם תרצי, כתבי לי מייל ואשלח לך הסבר מפורט עם תמונה כיצד עושים את הטיפול.

בברכה,עידןbriut1@gmail.com

 

ד"ר לרפואה אלטרנטיבית, מרצה ומטפל ברפואה הוליסטית המשלבת גוף ונפש. עוסק בייעוץ וטיפול תומך לחולי סרטן ומחלות אחרות.

שלום אני בת 30 ולפני חודש וחצי חליתי בטרנברס מיאליטיס עד עכשיו אף אחד לא נתן לי הסבר ממה זה קרה לי .אני בחורה שבדכ בריאה לחלוטין שומרת על דיאטה בריאה ומיתעמלת. בנוסף בגלל כמות הסטרואידים שמכניסים לי לגוף רמת הכדוריות הלבנות שלי הם 20 ואני מבינה שזה פוגע במערכת החיסונית
השאלה שלי היא מה ניתן לעשות כדאי להיפתר מהמחלה הזאת ??? חוץ מהסטרואידים שהם בעצמם גורמים לי להיות חולה יותר בדרך אחרת...
נ.ב במייל הקודם ששלחתם לי לא ראיתי תשובה ממכם..

רבקה | רפואה משלימה | 00:14:39 29/07/2010
סך הכל תשובות: 6 30/07/2010

עידן סער (בחירה בריאה)
בריאות רפואה וספורט | 09:38:47 31/07/2010
תשובות שניתנו ע"י המומחה: 415

שלום רבקה,

טרנסברס מיאליטיס היא דלקת.כל דלקת, ללא יוצא מן הכלל, היא תהליך אורגני מובנה שנוצר ע"י הגוף כחלק מתהליך ריפוי. כלומר, הדלקת עצמה אינה הבעיה, מלבד הסימפטומים הזמניים והלא נעימים שהיא גורמת.הסטרואידים נוצרים בגוף באופן טבעי בעיקר במצבי סטרס ואז חלק מתפקידם הוא לעכב תהליכים דלקתיים כי העדיפות היא להתמודדות עם מצב הסטרס. כלומר שהטיפול בסטרואידים לא תורם כלל לתהליך הריפוי אלא רק עוזר להפחתת הסימפטומים (דבר חשוב בפני עצמו בחלק מהמקרים).

השאלה האמיתית היא: מה גרם לפגיעה במערכת העצבים שלך, שאותה הגוף מנסה כעת לרפא?

לפחות בחלק מהמקרים הגורם למחלה הוא קונפליקט או טראומה שמתבטאים בתחושות כגון:

"אני תקוע, לא מסוגל לברוח"

"אני לא מסוגל לצאת מזה""אני לא מסוגל להימלט""אני לא מסוגל להחזיק את זה""אני לא מסוגל להגן על עצמי"

הנ"ל הן דוגמאות. יכולות להיות עוד אפשרויות שונות ורבות.אם תפרטי איזה סימפטומים היו לך בגוף לפני שהתחלת את הטיפול בסטרואידים, יתכן ואפשר יהיה לאבחן יותר במדויק את סוג הקונפליקט או הטראומה שגרמו לך לבעיה. בכל מקרה עדיף לעשות את האבחון בפגישה. אבחון בהתכתבות הוא מוגבל ביותר.

הטיפול צריך לשלב גם את הצד הרגשי וגם את הצד הפיזי.חלק מהדברים שיכולים לעזור הם:- תזונה ותוספי תזונה- ביו-מגנטים טיפוליים- רפואת תדרים- הילינג- הבנת הגורם הרגשי וניטרול השפעותיוועוד

למידע נוסף את יכולה לפנות אלי גם באימייל.

בברכה,עידן סערbriut1@gmail.com

ד"ר לרפואה אלטרנטיבית, מרצה ומטפל ברפואה הוליסטית המשלבת גוף ונפש. עוסק בייעוץ וטיפול תומך לחולי סרטן ומחלות אחרות.

שלום רב,
אני כבר שנתיים לוקחת סטטינים בהצעת רופאת המשפחה, מאחר ן LDL ערכי הכולסטרול)גבוה מעל 200. לעומת זו ה- HDL שלי גבוהה בסביבות 90. בימים אלה אני תוהה האם זה נכון שאני לוקחת סטטינים למרות שהכולסטול הטוב שלי גבוה.האם אני בכלל צריכה לקחת סטטינים?

אחרי שנתיים עם סטטינים, אכן, ירד לי הכולסטרול הרע אך גם הטוב ירד.

ביררתי בנושא והדעות חלוקות.

הייתי מבקשת חוות דעת נוספת .

תודה רבה על תשובתכם.

דבורה | בריאות רפואה וספורט | 09:38:47 31/07/2010
סך הכל תשובות: 3 31/07/2010

עידן סער (בחירה בריאה)
בריאות רפואה וספורט | 00:34:23 01/08/2010
תשובות שניתנו ע"י המומחה: 415

שלום דבורה,

לפי כל המידע שאספתי עד היום לקיחת סטטינים היא טעות וצריך להימנע מהם לחלוטין.הסטטינים רק גורמים נזק ואין בהם שום תועלת.כל מסע ההפחדה כנגד כולסטרול גבוה הוא תרגיל מבריק של חברות התרופות, שמאפשר להם לעשות מיליארדי דולרים על חשבון אנשים שלא מבינים את הבעיה.

כ-80% מהכולסטרול בגוף מיוצר ע"י הגוף עצמו, מאחר והכולסטרול הוא חומר חיוני ביותר. אם רמת הכולסטרול בגוף עולה, זה אומר שישנה בעיה כלשהי שהגוף מנסה לפתור ולצורך כך הוא צריך יותר כולסטרול.הסטטינים פוגעים בייצור הכולסטרול בגוף ולמעשה מתערבים בתהליכים הטבעיים בגוף תוך שהם גורמים לנזקים הולכים ומצטברים. זוהי "תרופה" פשוט לא הגיונית, כי בין היתר היא גם פוגעת בייצור ה-CoQ10 בגוף שהוא מרכיב חשוב בהגנה על הלב...

אחד המחקרים האחרונים מראה שאצל אנשים מבוגרים אשר רמת הכולסטרול הכללי הממוצעת שלהם היתה 183, אחוז התמותה היה יותר גבוה מאשר אצל קבוצה מקבילה של אנשים אשר רמת הכולסטרול הכללי הממוצעת שלהם היתה בסביבות 400...

את מוזמנת לקרוא מאמר על כולסטרול באתר www.healthychoice21.comבאתר הנ"ל תיכנסי לקטגוריה "פינת הבריאות" שם תמצאי את המאמר.

אם את קוראת אנגלית אוכל לשלוח לך באימייל מאמר ארוך ומפורט המנפץ לרסיסים את כל המיתוס שנרקם סביב נושא הכולסטרול ומסביר עד כמה הסטטינים מסוכנים לבריאות ולא מועילים כלל.

בברכה,עידן סערbriut1@gmail.com

 

ד"ר לרפואה אלטרנטיבית, מרצה ומטפל ברפואה הוליסטית המשלבת גוף ונפש. עוסק בייעוץ וטיפול תומך לחולי סרטן ומחלות אחרות.

אני בחודש השביעי להריוני, ואני סובלת מחומצות שעולות לי באיזור החזה, וגורמים לי לכאבים חזקים מאוד.
אומרים לי שזה חומצות (ACID) וצרבת (HAERT BERN).
אני לוקחת RENNI וGAVISCON, שבהתחלה היו מאוד עוזרים, והיום כבר לא ממש משפיעים.
רציתי לשאול, אם יש מאכלים או משקאות שמסייעים או מחמירים את המצב? ואיך אני יכולה לטפל בזה.

הדסה | בריאות רפואה וספורט | 00:34:23 01/08/2010
סך הכל תשובות: 2 03/08/2010

עידן סער (בחירה בריאה)
בריאות רפואה וספורט | 07:04:09 04/08/2010
תשובות שניתנו ע"י המומחה: 415

שלום הדסה,

דברים שיכולים להרגיע את הצרבת הם:1. חצי כוס מיץ מתפוחי אדמה אורגניים לא מבושלים. לשתות בין הארוחות או כשיש צרבת.2. להשרות שקדים במשך הלילה. אח"כ לקלף את הקליפה החומה ולאכול אותם בין הארוחות או כאשר יש צרבת.3. במקום השקדים המקולפים אפשר לשתות חלב שקדים או לאכול ממרח שקדים טהור ("שקדיה", "השקד" וכד').

מאכלים שעלולים להגביר את הצרבת וכדאי להימנע מהם כל עוד יש רגישות:פרי הדר, עגבניות, חצילים, פלפל ירוק, תרד.

כפי שכתב לך אמנון, לא כדאי לאכול ארוחות גדולות, כדי לא להעמיס יותר מדי על הקיבה.המזון מהקיבה עולה בחזרה כלפי מעלה כאשר הספינקטר (השסתום שסוגר בין הקיבה לושט) נחלש. מה שגורם לספינקטר להחלש זה בעיקר סטרס. כך שכדאי לך, עד כמה שאת יכולה, לעשות עבודה פנימית של הפחתת מתחים.

בברכה,עידן סער

ד"ר לרפואה אלטרנטיבית, מרצה ומטפל ברפואה הוליסטית המשלבת גוף ונפש. עוסק בייעוץ וטיפול תומך לחולי סרטן ומחלות אחרות.

בעלי חלה באפילפסיה לפני כ5-6 שנים.לפני כן היה בריא לחלוטין.היום מאוזן בעזרת למיקטל וקאפרה. לתרופות יש תופעות לוואי של בילבול ושיכחה.האם יש פתרון אחר למחלה זו האם אפשר להעזר ברפואה משלימה...אילנית

אילנית | בריאות רפואה וספורט | 07:04:09 04/08/2010
סך הכל תשובות: 1 05/08/2010

עידן סער (בחירה בריאה)
בריאות רפואה וספורט | 23:56:38 05/08/2010
תשובות שניתנו ע"י המומחה: 415

שלום אילנית,

התקף אפילפטי הוא לא מחלה אלא סימפטום שקורה בשיא שלב הריפוי של בעיה אחרת.אם ההתקפים חוזרים זה אומר שמדי פעם חוזרת השפעת הקונפליקט שגרם לבעיה המקורית, אך בעלך מצליח להתגבר על זה, מתחיל שוב תהליך ריפוי שבשיאו יש שוב התקף.

ההסבר המלא ארוך מכדי להכניסו כאן.כדי להבין את הרקע את מוזמנת לקרוא את המאמרים על "הרפואה החדשה" באתר www.healthychoice21.comובמיוחד את המאמר על סרטן במוח (אל תיבהלי, זה לא מה שיש לבעלך).

עקרונית ניתן לטפל ע"י ניטרול ההשפעות של הקונפליקט או הקונפליקטים שגרמו לבעיה שבגללה יש בסוף את ההתקפים.לשם כך צריך לגלות קודם כל מהם אותם קונפליקטים ומהם הדברים אשר מהווים טריגרים שמעוררים כל פעם את המחלה מחדש.

לשאלות או מידע נוסף את יכולה לכתוב אלי גם ישירות לאימייל.

בברכה,עידן סערbriut1@gmail.com

ד"ר לרפואה אלטרנטיבית, מרצה ומטפל ברפואה הוליסטית המשלבת גוף ונפש. עוסק בייעוץ וטיפול תומך לחולי סרטן ומחלות אחרות.

שלום!
אני בת 60, בדרך כלל בריאה, חוץ מאפילפסיה קלה שמוטפלת ע"י כדורים, טריל.
לאחרונה עשיתי בדקיות דם ורמת הקולסטרול שלי עלתה . ה-HDL 100 , וה_LDL 157.7 רופא המשפחה אחרי התלבטות החליט לתת לי סימוביל 10 מ"ג . ואני שתחלתי לקחת אבל בהתלבטות רצינית היות והקולסטרול הטוב שלי עדיין גבוה מאוד.
מה דעתך? האם עלי לקחת את הסימוביל או לא?, אין לי ברקע המשפחתי שום דבר שקשור לבעיות לב ודם.

תודה יפה

יפה בוקס | בריאות רפואה וספורט | 23:56:38 05/08/2010
סך הכל תשובות: 1 05/08/2010

עידן סער (בחירה בריאה)
בריאות רפואה וספורט | 00:05:52 06/08/2010
תשובות שניתנו ע"י המומחה: 415

שלום יפה,

בכל מקרה אין שום סיבה לקחת את הסימוביל או כל סוג אחר של סטטינים. אלה תרופות שעושות רק נזקים ולא מועילות בכלום, מלבד לרווחים של חברות התרופות.

בשנים האחרונות הצטבר מידע רב על הנזקים שעושים הסטטינים ועל חוסר התועלת שבהם.ההפחדות של הרופאים על הסכנות שבכולסטרול נובעות מחוסר הבנה יסודי של הנושא.

מידע בסיסי תוכלי למצוא במאמר על כולסטרול באתר www.healthychoice21.com בקטגוריה "פינת הבריאות".

למידע נוסף את יכולה לפנות אלי בכל עת.

בברכה,עידן סער

ד"ר לרפואה אלטרנטיבית, מרצה ומטפל ברפואה הוליסטית המשלבת גוף ונפש. עוסק בייעוץ וטיפול תומך לחולי סרטן ומחלות אחרות.

מה יכולה להיות הסיבה חוץ מהיריון, להיעלמות הופעת הווסת החודשית אצל אישה בת 43 בעלת מחזור תקין וסדיר בדר"כ?

אפרת | בריאות רפואה וספורט | 00:05:52 06/08/2010
סך הכל תשובות: 4 10/08/2010

עידן סער (בחירה בריאה)
בריאות רפואה וספורט | 07:36:23 12/08/2010
תשובות שניתנו ע"י המומחה: 415

שלום אפרת,

הסיבות העיקריות להיעלמות הוסת שלא בגלל הריון או גיל המעבר הן: 

1. טראומה של אובדן. תחושת האובדן יכולה להיות כתוצאה ממוות או מעזיבה.זה יכול להיות אובדן של מישהו קרוב ואהוב ואפילו אובדן של חיית מחמד.זה יכול להיות גם פחד מאובדן של מישהו אהוב.

2. קונפליקט מכוער עם גבר על רקע חצי מיני

3. קונפליקט מיני. למשל תסכול כתוצאה מאי-יכולת לקיים יחסי מין.

כאשר הגורם הוא אחד משני הראשונים (מס' 1 או 2) יתכן שיתפתחו בהמשך ציסטות בשחלות. לא צריך להיבהל מזה כי מטרתן של ציסטות אלה היא להגביר את ייצור האסטרוגן ולחזק את הנשיות.

אם אכן חווית אחד מהקונפליקטים או טראומות הנ"ל, חשוב לעשות עבודה פנימית או טיפול לפתרון הקונפליקט או להתגברות על השפעת הטראומה.

בברכה,עידן סער

ד"ר לרפואה אלטרנטיבית, מרצה ומטפל ברפואה הוליסטית המשלבת גוף ונפש. עוסק בייעוץ וטיפול תומך לחולי סרטן ומחלות אחרות.

שלום , קוראים לי מורן ואני בת 17 וחצי .
לפני שבועיים הייתי באילת והייתי עם הרבה בחילות לאל הקאות ומסתבר שהתייבשתי .
קיבלתי שם עירוי של נוזלים . מאז אני עם הרבה בחילות לאחר האוכל , יש לי תיאבון ואני אוכלת טוב ועדיין אחרי האוכל הכל עולה לי וגורם לי לבחילות נוראיות .
הרופאה שלי בדקה אותי והכל בסדר , עשיתי בדיקות דם , הומוגלובין וכל הבדיקות האפשריות , והבדיקות לא רק טובות , מצויינות .
עשיתי בדיקת נשיפה לפני כמה ימים והתשובה תגיע רק בעוד כשלושה שבועות . ביום חמישי יש לי תור לרופא גסטרו אך הבעיה היא שאין לי סבלנות ואני כל הזמן עם בחילות אחרי האוכל .
ירדתי שלושה קילו , שקלתי 48 ועכשיו 45 . הרופאה שלי אמרה שכנראה זה התחיל מוירוס זמני שלוקח לו זמן ובגלל זה ירדתי והיא לא מודאגת מהבחילות. חשוב להדגיש שחזרתי לעצמי לאט לאט ואני מתחילה שוב לעלות הבעיה שיש לי כל הזמן בחילות .
רציתי לשאול מה ניתן לעשות עד שיגיעו התשובות ? אפילו שמרתי כמה ימים על דיאטה ואכלתי פחות דברים שומניים אך זה לא פתרון לאכול ואחרי כל ארוחה הכל עולה לי. (חשוב להדגיש - רק בחילות -ללא- הקאות ! )
דבר נוסף הוא שיש לי חרדה להיות רחוקה מהבית ותמיד לפני נסיעות לחו''ל או טיולים שנתיים אני חולה . אמא שלי אומרת שהכל פסיכוסומטי . אבל אני בינתיים סובלת .
אשמח לתשובה מהירה , תודה מראש , מורן .

מורן | בריאות רפואה וספורט | 07:36:23 12/08/2010
סך הכל תשובות: 3 12/08/2010

עידן סער (בחירה בריאה)
בריאות רפואה וספורט | 05:40:39 13/08/2010
תשובות שניתנו ע"י המומחה: 415

שלום מורן,

כדי להקל או אפילו לנטרל את הבחילות את יכולה לנסות את ההצעה הבאה:

לגרד ג'ינג'ר טרי בכמות של כ-1 כפית.לשים בכוס זכוכית ולהוסיף מים רותחים.לשתות כ-20-30 דקות לפני האוכל.ניתן גם ללעוס את חתיכות הג'ינג'ר. 

כדי לפתור את הבעיה שלך לטווח הארוך צריך לטפל בגורמים הרגשיים ואת זה לא ניתן לעשות דרך האינטרנט. לשם כך מומלץ לך להגיע למטפל שמתמצא בתחום.

 

בברכה,עידן סער

ד"ר לרפואה אלטרנטיבית, מרצה ומטפל ברפואה הוליסטית המשלבת גוף ונפש. עוסק בייעוץ וטיפול תומך לחולי סרטן ומחלות אחרות.

שלום רב
בוצעה לי בדיקת אונקוטייפ בגלל סרטן השד.התוצאה היא 9
הרופא אמר לי שאין צורך בכימוטרפייה
מהם הערכים התקינים של בדיקה זו??

דבורה | בריאות רפואה וספורט | 05:40:39 13/08/2010
סך הכל תשובות: 1 14/08/2010

עידן סער (בחירה בריאה)
בריאות רפואה וספורט | 07:45:55 15/08/2010
תשובות שניתנו ע"י המומחה: 415

שלום דבורה,

בדיקת אונקוטייפ מראה את הסיכוי להישנותה של המחלה. לכן אין כאן ערכים תקינים או לא תקינים, אלא ניסיון להראות אם יש סיכוי נמוך יותר או גבוה יותר להישנותה של המחלה. התוצאות מתקבלות במספרים מ-0 עד 100.להלן פירוש התוצאות

ציון נמוך, פחות מ-18, מנבא סיכון ממוצע של 7% להישנות גרורתית בתוך עשר שנים; ציון בינוני - 18-30 - מנבא 14% סיכון ממוצע להישנות; ציון של 31 ומעלה מצביע על סיכון ממוצע של 31% להופעת גרורות.

אמינות רמת הדיוק של בדיקה זו מוטלת בספק ועדיין לא הוכחה בצורה חד משמעית.אני חושב שהמלצתו של הרופא שלך נכונה מאד. כימותרפיה היא טיפול רע בכל מקרה.

אני ממליץ לך לקרוא מאמר על סרטן השד ומאמר על כימותרפיה המופיעים באתר www.healthychoice21.com

המאמרים נמצאים באתר הנ"ל בקטגוריה "הרפואה החדשה".

בברכה,עידן סער

ד"ר לרפואה אלטרנטיבית, מרצה ומטפל ברפואה הוליסטית המשלבת גוף ונפש. עוסק בייעוץ וטיפול תומך לחולי סרטן ומחלות אחרות.


« הקודם   (1...)   17  18  19  20  21   (...42)   הבא » 



פתיחת עסק | אלי שביט | הקמת עסק מאפס | עמוד הבית | תקנון